مصطفي(ص) يعني...
با دلي لبريز از شور و سرور/با مدد از حضرت حي غفور/تا بگيرد حال و روز من صفا/شرح کوتاهي دهم بر مصطفي(ص)/مصطفي(ص) يعني سراپا اعتدال/بنده حق تا به سر حد کمال/مصطفي(ص) يعني که اوج برتري/حسن خلق و شيوه ي پيغمبري/انتخاب ناب الله است او/بر شب تاريک ما، ماه است او.
گل خاتم المرسيلن(ص)
شب تيره طي شد سحر آمده/بده مژده شهد و شكر آمده/خدا هديه اي داد بر اهل دين/سپس گفت بر خويش صد آفرين/گل خاتم المرسيلن(ص) آمده/اميد دل موءمنين آمده/مصفا شده عرش در مقدمش/گل آذين شده فرش در مقدمش/ز چشمش گل رازقي مي چكد/و از نام او عاشقي مي چكد/به اهل جهان سرور است و امير.
خطِ چليپا
اي از فروغ روي تو شرمنده آفتاب/وي ترجمان وحي و دعاهاي مستجاب/آئينه ي تمام نماي خدا تويي/پاك و زلالتر تويي از قطره هاي آب/اي رهنما، هر آن كه به راه تو زد قدم/پيموده است راه سعادت، ره صواب/اي بهترين نمونه ي تقوا و بندگي/محبوب كردگاري و زهرا و بوتراب/راه سعادت بشريت، طريق توست.
شعر ولادت حضرت محمد (ص)
پا در زمين نهاد و صفا آفريده شد/لب را گشود و حمد و ثنا آفريده شد/دستان او به سوي خدا شد بلند، بعد/گلواژه هاي ذكر و دعا آفريده شد/سر را به سجده برد به تسبيح كردگار/تسبيح و ورد و شكر خدا آفريده شد/بهر هدايت بشريت به لطف حق/در خاك مكه راهنما آفريده شد/پيغمبر خدا(ص) به زمين پا نهاد و بعد.
عزاي امام حسن عسكري عليه السلام
يا ابا المهدي(ع) بهار ما خزان شد در غمت/رخت غم بر قامت پير و جوان شد در غمت/يا ابا المهدي(ع) تويي مفهوم اذكار اذان/رفتي غصه عجين با هر اذان شد در غمت/شيعه يك بار دگر درد يتيمي را چشيد/خار غم در ديدگان شيعيان شد در غمت/گر چه زهرا(س) در جواني قامتش خم گشته بود/
بار ديگر قامتش همچون كمان شد در غمت.
تويي که نمي شناختمت!
در همه ي سالهاي گذشته تصويري که از افغاني ها در ذهن داشتيم تصوير مخدوشي بود ؛ تصويري از مردماني ضعيف ، آواره ، با فرهنگي پايين که مستعدّ هر گونه جرم و جنايتي هستند. ولي نام شهداي مدافع حرم و تيپ فاطميون آبرو و وجهه اي به افغاني ها در نظر مردم ايران بخشيد که غير قابل توصيف است.
محسنيه، خروج از قواعد عرفي برگرفته از اهلبيت (ع) ؟
اختلاف اصلي بين معتقدان به ايام محسنيه و کسانيکه برگزاري آن را با توجه به شرايط کنوني جهان اسلام لازم نمي دانند در اصل شهادت و بزگراي مراسم عزاداري نيست بلکه در غيرمرسوم بودن آن است و برچسب"بدعت" در دين به محسنيه زدن، غيرمنصفانه و اشتباهي فاحش است.
به بهانه ي روز دانشجو
چرا دانشجوهاي ما از همان اول (سال 1332) سياسي بودند و تازه سياسي تر هم شده اند؟به نظر من اگر يک عده اساتيد غير سياسي و بي سواد از دانشگاه اخراج يا بازنشسته ي اجباري نمي شدند و به جاي شان اساتيد خوب و همسو به کار گرفته نمي شد، دانشجوي ما نمي توانست به طرف سياسي شدن حرکت کند.
با خون شهداء هسته اي چه کردند؟!
کاش رئيس جمهورليست برخي اقدامات متقابل خود عليه آمريکا را منتشر مي کرد، تا ملت ايران و شيطان بزرگ، سخنان ايشان راع عوام فريبانه قلمداد نکنند. اقدامات نابخردانه و خيانت باري که دولت اعتدال، با عجله در زمان اجراء برجام مرتکب شد، نظام اسلامي را در برابر غرب خلع سلاح هسته اي نمود.
چمرانِ « چ» چمراني که مي شناختيم نبود!!!
نه قصد تخريب دارم و نه قصد انتقاد از يک اثر ارزشمند سينمايي که از افتخارات فيلمساز، نويسنده و کارگردان ارزشمند سينماي ايران «ابراهيم حاتمي کيا» هست و خواهد بود. بلکه در اين نوشتار بنا دارم در مورد چيزي بگويم که سالها مورد غفلت همه واقع شده بود؛ هر چند که بهانه و انگيزه ي اين نوشتار به ديدن فيلم زيباي «چ » بر ميگردد.